U HEEFT INTERESSE IN EEN VAN ONZE PUPS

 

Het is altijd mogelijk om u te plaatsen op onze 'wachtlijst'. Deze wachtlijst is gewoon een (vrijblijvende) lijst met mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een pup van onze kennel. Er is géén aanbetaling vereist om op deze wachtlijst te staan.
 
Mensen op onze wachtlijst worden gecontacteerd en op de hoogte gehouden via Facebook messenger, telefoon of e-mail wanneer de dekking heeft plaatsgevonden en vervolgens de pups worden geboren. Informatie over een mogelijk nest, de geboorte en het nest zal ook op de website en op onze Facebookpagina/Facebookgroep worden geplaatst.
 
Als u interesse heeft om op deze wachtlijst geplaatst te worden, stuurt u ons dan een berichtje over uzelf, met daarin vermelding van o.a. ervaring met honden, gezins-, werk- en woonsituatie.

 

AANBETALING

We vragen een aanbetaling om ervoor te zorgen dat de mensen die serieus geïnteresseerd zijn in het kopen van een van onze pups, met voorrang kunnen kiezen.
 
We accepteren stortingen op puppy's zodra ze zijn geboren of na de eerste bezichtiging van de pups, zo rond drie of vier weken. Het aanbetalingsbedrag is 1/3 van de aankoopprijs. De aanbetaling zal worden afgetrokken van de aankoopprijs van een puppy. Na ontvangt van de aanbetaling zal de pup voor u gereserveerd worden en zal er een reserveringscontract worden opgesteld.

Uw aanbetaling wordt teruggestort als de puppy de gezondheidscontroles niet heeft doorstaan. De volledige betaling moet echter voldaan en ontvangen zijn door ons voordat de pup ons huis verlaat.
 
De prijzen van onze puppy's variëren van €1.300,00 tot €1.700,00. Dit hangt af van welke combinatie we maken zoals bijvoorbeeld het gebruik van buitenlandse dekreuen. 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now