top of page

Our waiting lists is not: first come, first served.
They are be based on the best homes.....

U heeft  interesse in een 'Rockstar'.....

 

Het is altijd mogelijk om u te plaatsen op onze 'wachtlijst'. Deze wachtlijst is gewoon een (vrijblijvende) lijst met mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een pup van onze kennel. Er is géén aanbetaling vereist om op deze wachtlijst te staan.
Indien u interesse heeft om op deze wachtlijst geplaatst te worden, stuurt u ons dan een berichtje over uzelf, met daarin vermelding van o.a. ervaring met honden, gezins-, woon- en werksituatie.
 
Mensen op onze wachtlijst worden gecontacteerd en op de hoogte gehouden via Facebook messenger, telefoon of e-mail wanneer de dekking heeft plaatsgevonden en vervolgens, als de pups geboren zijn is het wel en wee van ons nestje op onze Facebookgroep te volgen. Onze Facebookgroep is een besloten groep en is alleen bestemd voor onze puppykopers.
Als u bij ons een puppy wilt aanschaffen dan nodigen wij u uit om bij ons langs te komen om kennis te maken*. Wij vinden het belangrijk om met u kennis te maken en voor u is het belangrijk om te weten hoe en waar uw toekomstige pup opgroeit. Uiteraard stellen wij regelmatig contact op prijs als de pup is verhuisd naar zijn forever home.....
 
Wij plaatsen geen pups bij mensen/gezinnen die (beiden) fulltime buitenshuis werken. Mopsen zijn  trouwe kameraadjes, ze zijn graag bij mensen, ze houden ervan om samen met hun eigenaar van alles te ondernemen en met je deel te nemen aan het leven, wat het je ook brengt of waar het je ook brengt....
 
Kortom de mops is een huisdier waar u heel veel aan kunt hebben, vooral als u bij de aanschaf van een mops weloverwogen te werk gaat. Door een juiste keuze voor een bepaalde hond en een goed aanschafadres zoals een erkende F.C.I. Kennel kunt u veel problemen voorkomen.
Wij garanderen een goede nazorg als de mops door omstandigheden niet meer bij zijn gezin kan blijven wonen of niet meer gewild is.
*Wij ontvangen uitsluitend bezoek van dinsdag t/m zondag tussen 12.30 - 16.00 omdat de verzorging van de honden/pups veel werk met zich meebrengt. Net als U hebben wij ook een privéleven en de behoefte om zo nu en dan even te relaxen.....
bottom of page