U HEEFT INTERESSE IN EEN VAN ONZE PUPS

 

Het is altijd mogelijk om u te plaatsen op onze 'wachtlijst'. Deze wachtlijst is gewoon een (vrijblijvende) lijst met mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een pup van onze kennel. Er is géén aanbetaling vereist om op deze wachtlijst te staan.
Indien u interesse heeft om op deze wachtlijst geplaatst te worden, stuurt u ons dan een berichtje over uzelf, met daarin vermelding van o.a. ervaring met honden, gezins-, woon- en werksituatie.
 
Mensen op onze wachtlijst worden gecontacteerd en op de hoogte gehouden via Facebook messenger, telefoon of e-mail wanneer de dekking heeft plaatsgevonden en vervolgens de pups worden geboren. Informatie over een mogelijk nest, de geboorte en het verloop van het nest zal ook op de website, onze Facebookpage en op onze Facebookgroep geplaatst worden. Onze Facebookgroep is een besloten groep en is alleen bestemd voor onze puppykopers.
Als u bij ons een puppy wilt aanschaffen dan nodigen wij u uit om bij ons langs te komen om kennis te maken. Wij vinden het belangrijk om met u kennis te maken en voor u is het belangrijk om te weten hoe en waar uw toekomstige pup opgroeit. Uiteraard stellen wij regelmatig contact op prijs als de pup is verhuisd naar zijn forever home.....
 
 
De prijzen van onze puppy's variëren van €1.400,00 tot €1.800,00. 
Dit hangt af van de combinatie die we maken zoals bijvoorbeeld het gebruik van buitenlandse dekreuen, of indien de pup in het buitenland zal gaan wonen.
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now