Our waiting lists is not: first come, first served.

They are be based on the best homes.....

U HEEFT INTERESSE IN EEN VAN ONZE PUPS

 

Het is altijd mogelijk om u te plaatsen op onze 'wachtlijst'. Deze wachtlijst is gewoon een (vrijblijvende) lijst met mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een pup van onze kennel. Er is géén aanbetaling vereist om op deze wachtlijst te staan.
Indien u interesse heeft om op deze wachtlijst geplaatst te worden, stuurt u ons dan een berichtje over uzelf, met daarin vermelding van o.a. ervaring met honden, gezins-, woon- en werksituatie.
 
Mensen op onze wachtlijst worden gecontacteerd en op de hoogte gehouden via Facebook messenger, telefoon of e-mail wanneer de dekking heeft plaatsgevonden en vervolgens de pups worden geboren. Informatie over een mogelijk nest, de geboorte en het verloop van het nest zal ook op de website, onze Facebookpage en op onze Facebookgroep geplaatst worden. Onze Facebookgroep is een besloten groep en is alleen bestemd voor onze puppykopers.
Als u bij ons een puppy wilt aanschaffen dan nodigen wij u uit om bij ons langs te komen om kennis te maken. Wij vinden het belangrijk om met u kennis te maken en voor u is het belangrijk om te weten hoe en waar uw toekomstige pup opgroeit. Uiteraard stellen wij regelmatig contact op prijs als de pup is verhuisd naar zijn forever home.....
 
 
Ca de Bou pups plaatsen wij niet bij mensen/gezinnen die op een flat, bovenwoning of appartement wonen. Onze persoonlijke visie en mening is dat dit ras daar niet geschikt voor is. 
De Ca de Bou's uit onze bloedlijnen zijn energiek, atletisch, beschikken over een goed uithoudingsvermogen en zijn goede waak en verdedigingshonden. Om het beste uit de hond te halen moeten zij de mogelijkheid krijgen om de specifieke dingen waarvoor ze gefokt zijn bij tijd en wijle te kunnen doen. 
Tevens plaatsen wij geen pups bij mensen/gezinnen die fulltime buitenshuis werken. Dit geldt zowel voor onze Pug pups als voor de Ca de Bou pups. Honden zijn trouwe kameraden, zijn graag bij mensen, ze houden ervan om samen met hun eigenaar te wandelen of te sporten, en we kunnen met hun communiceren waardoor er een band ontstaat tussen hond en eigenaar. Een hond is dus een huisdier waar u veel aan kunt hebben, vooral als u bij de aanschaf van een hond weloverwogen te werk gaat. Door een juiste keuze voor een bepaalde hond en een goed aanschafadres kunt u veel problemen voorkomen.
Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht als er problemen zijn met de pup, van welke aard dan ook. Wij garanderen een goede nazorg als de pup door omstandigheden niet meer bij zijn gezin kan blijven wonen of niet meer gewild is.
 
De prijzen van onze puppy's variëren van €1.750,00 tot €2.000,00. 
Dit hangt af van de combinatie die we maken zoals bijvoorbeeld het gebruik van buitenlandse dekreuen, of indien de pup in het buitenland zal gaan wonen.
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now