top of page

The Rocking Flatlands

 

Wij zijn de trotse eigenaren van Ca de Bou's en Mopshonden, twee heel verschillende rassen zowel in uiterlijk als karakter. Onze beestenboel is woonachtig in het pittoreske kaasstadje Gouda, gelegen in het midden van het Groene Hart van Holland.

Ik heb grote bewondering voor de Japanse cultuur, daarom hebben al mijn mopsenmeisjes een Japanse naam met een speciale betekenis. Muziek is de passie van manlief en daarom krijgen al onze pups een stamboomnaam die gerelateerd is aan muziek.....

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Goed functionerende honden maken deel uit van een gezin, en ze houden van nieuwe sociale contacten. Honden hebben een menselijke aanwezigheid nodig om te kunnen functioneren en zij hebben het vermogen om zich te hechten aan gezinsleden maar ook aan andere honden van eenzelfde gezin of aan de huiskat. Daarom leven onze honden vrij in ons huis. Het is OOK hun huis want zij horen bij ons gezin. De mopsen grumble heeft overdag en in de nacht een aantal hondenstretchers met dekens, de bank,  fauteuils en een fijne tuin tot hun beschikking. Kennels of benches gebruiken wij niet want een goed opgevoede hond heeft deze ook niet nodig. 
Al onze honden gaan minimaal 4 keer per dag naar buiten voor een wandeling. De oudjes gaan vaak een keertje minder en de jongere (pups) gaan weer een paar keer meer.
 

 

 

istockphoto-1478569192-1024x1024.jpg

 A Japanese mother with two pug dogs watches her daughter feed birds.

                                      Illustration published 1889.

                    © Copyright has expired and is in public domain.

367439522_298496509388223_1107497140178674533_n.jpg
bottom of page