Rehoming.....

Een enkele keer kan er om welke reden dan ook een hond voor herplaatsing worden aangeboden. Dit hoeft niet per definitie omdat de hond gedrag(s) of andere problemen heeft. Soms spelen onverwachtse gebeurtenissen of ingrijpende veranderingen in het leven van de baas een grote rol en dragen bij tot het besluit van herplaatsing. Scheiding, ziekte, langere werktijden en allergieën zijn de meest voorkomende situaties. In het belang van de hond is het dan vaak beter dat er een andere warme mand wordt gezocht.

We zijn op zoek naar een gouden mandje voor:

Bad Boy of the Rocking Flatlands
Roepnaam: Billy
Geslacht: Reu
Ras: Ca de Bou
Gecastreerd: Ja
Geboortedatum: 13/05/2017
 
 
Door privé omstandigheden is Billy een stressgevoelige hond die snel geprikkeld raakt maar met name ook erg onzeker is. Door gebrek aan adequate leiding trekt Billy soms zijn eigen plan en probeert zelf de leiding in de hand te nemen. Vanwege deze eigenschappen zoekt hij een baas die hiermee om kan gaan en de tijd heeft om Billy weer de nodige zelfvertrouwen en stabiliteit te geven in zijn leven.
 
Wij zijn daarom op zoek naar een baas die kalm en evenwichtig is, leiding kan geven én ervaring heeft met hondenrassen die een sterk karakter hebben. Voorkeur gaat uit naar een gezin zonder kleine kinderen omdat dit meer rust voor Billy zal geven.
 
Voor verdere informatie kunt u via de email contact met ons opnemen.
oftherockingflatlands@gmail.com
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now